Privatni transferi

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Privatni transferi


AIR Rent'a Car Vam sa zadovoljstvom predstavlja specijalnu uslugu najma vozila s vozačem/transfera (Vip i klasično). Najam vozila s vozačem/transfer su potpuno privatni prijevozi za poslovne osobe i pojedince u manjim ili većim skupinama koji iz privatnih/poslovnih razloga žele uživati u vožnji s vozačem bez dodatnih briga, razmišljanja oko vožnje i napora koji bi se mogli akumulirati da ste vozač.

TRANSFERI – NAJAM VOZILA SA VOZAČEM

Osluškujući istančane želje i potrebe naših klijenata postojećih te svih potencijalnih budućih, cilj nam je ponuditi Vam ekonomično i kvalitetno rješenje prilikom najma vozila s vozačem i pružiti sve korisne dodatne savjete i informacije  po pitanju istog. Vaše zadovoljstvo nam je od ključnog značaja, jer na takav način zajedno gradimo povjerenje i suradnju.

Točno vrijeme dolaska na određenu lokaciju određuje klijent prilikom rezervacije te navodi mjesto odredišta za istu (od točke A do točke B). Cijena i troškovi se odmah formiraju po navedenoj rezervaciji sukladno duljini puta (km), vremenskom trajanju angažiranja vozača s vozilom, broju putnika,  klasi/kategoriji vozila i mjestu gdje se preuzima osoba/e. Prijevoz nije lokalno ograničen zato na ovaj način možete putovati na veće udaljenosti kada hoćete i gdje hoćete bez kašnjenja. AIR Rent'a Car  nudi usluge najma s vozačem na području cijele Republike Hrvatske.

AIR Rent'a Car  Vam omogućava jedinstvenu, prestižnu i bezbrižnu vožnju za sve vrste prigoda, vjenčanja, krštenja, pričesti, društvena događanja-koncerti, sportskih događanja, festivala, konferencija, poslovnih  projekata i sastanaka, izleta u nacionalne parkove/gradove, razgledavanja prirodnih i kulturnih baština drugih gradova, svečanih večera, izleta, obljetnica i dr...

Uz stručno, pouzdano osoblje sa dugogodišnjim iskustvom poslovanja spremni smo uvijek biti tu za Vas da vam omogućimo bezbrižnu i ugodnu vožnju te da na odredište destinacije stignete što odmorniji, svježiji i opušteniji.

Jamčimo Vam profesionalnu uslugu prijevoza u vrhunsko opremljenim vozilima uz dobro organizirani, uigrani i profesionalni tim vozača sa znanjem nekoliko stranih jezika.

Naša je briga minimaliziranje vašeg mogućeg stresa te povećanje udobnosti i sigurnosti tijekom vožnje.

Javite nam se s povjerenjem!Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »