Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja


Adriaticum travel d.o.o., Zadar, Trg kneza Višeslava 8, OIB: 86274795305, koje pod komercijalnim nazivom i brandom AIR rent-a-car prihvaća plaćanje po narudžbi virmanom / internet bankarstvom / direktnom uplatom na transakcijski račun tvrtke te on-line kreditnim karticama MasterCard, Maestro, Visa, Diners, Discover.

PLAĆANJE OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM:

  • kod odabira ove vrste plaćanja Naručitelju će na email koji je naveo kod registracije stići ponuda po kojoj može izvršiti uplatu.
  • kod vršenja uplate općom uplatnicom ili internet bankarstvom Naručitelj OBAVEZNO mora navesti POZIV NA BROJ plaćanja koji je naveden u ponudi kako bi uplata mogla biti povezana sa narudžbom. U slučaju da Naručitelj ne upiše ISPRAVAN POZIV NA BROJ te AIR rent-a-car ne može povezati uplatu sa narudžbom, AIR rent-a-car nije odgovoran ukoliko se naručitelju ne potvrdi narudžba, odnosno ukoliko se za Naručitelja ne rezervira željeno vozilo.
  • za potvrdu narudžbe potrebno je izvršiti uplatu prema dobivenoj ponudi.
  • PLAĆANJE NA RATE nije omogućeno

PLAĆANJE KARTICAMA ON LINE:

Sva plaćanja su jednokratna, nije omogućeno plaćanje na rate.

Sve cijene na stranicama AIR rent-a-car izražene su u kunama te sadržavaju PDV. U ovom slučaju PDV je obračunat po stopi od 25 %.

On line Plaćanje dostupno je od 0 – 24h te je omogućeno slijedećim karticama:

MasterCard, Maestro, Visa, Discover

Izjava o sigurnosti
Plaćanje i kupovina na našim internet stranicama je potpuno sigurna. Za online plaćanje kreditnim karticama koristimo HT PayWay Gateway servis za internet naplatu.

HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Izjava o konverziji
All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

3dsecure upute za sigurnu internetsku trgovinu
http://www.erstecardclub.hr/Press/Vijesti/Vijest/22-tra-2013/3D-SecureCode-usluga-za-sigurnu-internetsku-kupnju.html?bmlcNDU%3d

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »