AIR Rent'a Car nudi usluge dugoročnog najma za sve pravne i fizičke osobe na određene vremenske periode. Istaknuli bismo da su praktičnost, fleksibilnost i ekonomičnost glavni razlozi korištenja dugoročnog najma kako za renomirane tvrtke, manja poduzeća tako i za pojedince koji bi iz osobnih razloga iznajmili odgovarajuće vozilo na duži period. (putovanja, zimovanja, ljetovanja..)

Usluga je napravljena da Vam uvelike olakša poslovanje i obavljanje svakodnevnih poslovnih obaveza uz značajne mogućnosti uštede novca.

S obzirom na ubrzani stil života došlo je do velikih promjena u svakodnevnim navikama i razmišljanjima potrošača u svim poljima životnog djelovanja pa tako i u trendu posjedovanja imovine. Sve prihvaćeniji trend postaje da ne posjedujemo vrijedne stvari nego da ih samo koristimo. Na takav način se izbjegava dodatan trošak kućnog ili poslovnog budžeta ali i dodatni napor, energija i briga oko istog. Sa uslugom dugoročnog najma zaboravite na dodatne obveze kao što su:

  • osnovno i kasko osiguranje
  • troškovi registracije i tehničkog pregleda
  • redovno i preventivno održavanje vozila
  • zamjena guma (ljetne/zimske)
  • računovodstvo administracije poduzeća oslobođeno prikaza amortizacije u poslovnim knjigama

Stoga mi preuzimamo sve dodatne brige oko vozila, a vaše je samo da vozite. Toči i vozi.

Uštedite Vaše vrijeme novac, brigu, vrijeme, energiju i novac te omogućite vašem radniku, trgovačkom putniku, voditelju ili direktoru prikladno i funkcionalno vozilo.

Dugoročni najam omogućava jednokratnu kontrola troškova, minimalne i precizirane mjesečne troškove.

Trajanje dugoročnog najma

  • Do mjesec dana (kratkoročno)
  • 3-6 mjeseci (srednjoročno)
  • Više od 6mj do 3 godine (dugoročno)

U ponudi dugoročnog najma imamo raspoložive sve klase vozila kao što su: mala gradska vozila, srednja ekonomična vozila, luksuzna vozila, kombi vozila.

 

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »