09.01.2019.

Preuzimanje i povrat vozila, rezervacija/otkazivanje

Rezervacija se vrši isključivo odabirom grupe a ne vrstom vozila AIR rent a car predaje Najmoprimcu vozilo u opće dobrom stanju i sa svom pripadajućom dokumentacijom i opremom. Bilo kakve primjedbe na stanje vozila Najmoprimac je dužan uputiti prije pokretanja vozila odnosno pri pregledu vozila koji se obavlja zajedno sa našim djelatnikom.

Vozilo je cijelo vrijeme neotuđivo vlasništvo AIR rent a cara. Najmoprimac se obvezuje vratiti vozilo Najmodavcu sa svim dokumentima, gumama, alatom, rezervnim djelovima i opremom u istom stanju kao kod preuzimanja. Najmoprimac se obvezuje vratiti vozilo Najmodavcu na točno dogovorenom mjestu i u točno dogovoreno vrijeme.

Kašnjenje do 1 sat se neće dodatno naplatiti. Kašnjenja preko 1 sat će se naplatiti u visini dodatnog dana najma.

U slučaju preuzimanja ili povrata izvan uredovnog vremena AIR rent a car naplaćuje se usluga za rad izvan radnog vremena, jednokratno, u iznosu od 250 kuna. Zadržavamo pravo predautorizacije uoči dolaska najmoprimca u punom iznosu rezervacije. Otkazivanje rezervacije do tri dana neće se dodatno naplatiti. Otkazivanje rezervacije nakon tri dana naplatiti će se u iznosu prvog dana najma.

Vi, najmoprimac, ste odgovorni za vozilo do trenutka dok ga djelatnici AIR rent a car-a ne preuzmu/zaprime.

Nepojavljivanje, bez prethodne najave kašnjenja, nakon 1 sat od vremena rezervacije poništava istu.

Rezervacija sa plaćenim depozitom potvrđuje i osigurava rezervaciju te je nepovratna u slučaju otkazivanja iste.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »